HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  !! Ndrysho Emrin E Startit !!
 
E hapim programin,pastaj klikojm FILE---->OPEN dhe e kerkojm programin explorer.exe
i cili gjendet te folderi i WINDOWS-it.
Pastaj ne anen e majt te dritares klikojm ne STRING TABLE,pastaj te numri 37,pastaj te numri 1033.Tani aty ku lexon "start" e fshini ata e shkruni qysh po doni me ba.
Pastaj shkon Compile Script dhe shkon FILE-->SAVE.
Pastaj e ristartoni kompjuterin.

 

 
  Byy GenTy  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free