HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  !! Vjedhja Rrjetin Dikujt !!
 

Ktu do te ju tregoj se si te vjedhni rrjet nese e keni Mac adresss Disable ne Router ...

1) Program per scann ( Agry Ip Scanner )
Shkarko kete
http://www.angryziber.com/ipscan/ipscan.exe

Tash qka duhet ... skenoni rrjetin Lan ( local area connection )
dhe aty do te ju shfaqen Ip te cilat jan te gjalla qe shfrytzojn rrjet
e selektoni njo me tastin e djatht ja boni show Mac adress e kopjoni ate dhe shkoni keshtu

My Network places Properties / Local area Connection Properties / Tani tek configure / Advanced / Network Adress / vnoje tick tek value.

 

 
  Byy GenTy  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free