HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Blloko Msn Me NickName
 

Per tja bllokuar add ne pc e ti dh per tja shly nga pc 
mun me ket ko si psh i thon dikujt kuj don me ja prish i th qe ket kodd ta qen ne nick name dhe meniher add e ti
do te bllokohet dhe nuk  qelet ma ne at pc 

Ja Kodii *

n—a_Á—ay±m—a�ÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá—±Ç᧱Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá  

 
  Byy GenTy  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free