HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Gjeja Ip
 

Per Ti a Gjetur Ip Dikujt Ne Msn Mjafton Vetem Te Flisni Me Te Disa Fjal Tung Qa Po bon a je mir pastaj aj kur te kthen pergjigje ju hyni run shkruani cmd hapet nje dritare e zez shkruani netstat shtypni eenter dhe do dalin ip e personit qe ke biseduar me te

 Postimi nga Mali Haack

 
  Byy GenTy  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=