HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Rrite Shpejtsin E Hapjes Te Startit
 
Per ta shpejtuar hapjen e "START" menys duhet qe te intervenojm ne regjister
(para qdo intervenimi ne regjister eshte e domosdoshme qe te bejme nje backup te regjistrit)
shko Start
Run
shkruaj regedit
dhe vazdhdo ok
gjeje kete
HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop
ne anen e djatht te dritares gjeje " MenuShowDelay " kliko dy here mbi te dhe ne dritaren tjeter qe hapet
ndrysho vleren(default eshte 400 ) ne 100 apo me pak
 
  Byy GenTy  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=