HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Si Të Krijojm Një PASSWORD Të Fort (STRONG)
 

Si Të Krijojm Një PASSWORD Të Fort (STRONG)


Kështu Vendosa Me Shkruar një TutoriaL Për Sigurim
Të PasswordiT Dhe Pyetjes SEKRETE
Shumica E Njerëzeve Nuk Din Ende Se si me Lën Passwordin Aq mirë.
Gjithmon Shkojn në Mënyra të Thjeshta Sa më Lehet Aq Më Mirë TA
Ja Disa Shembuj Për Sigurim:
Passwordi Kurr Nuk Duhet Të Jet i Njejt Si Forum Po Ashtu edhe E-mail Shumica e Njerëzeve Kët Gjë e bëjn Si ndonje forum passwordin po ashtu edhe ne E-mail
Kurr nuK Duhet Të Leni PassWord Me Emër Të Familjes,Shokve,Numrave Telefonik apo diq tjetër se ju Qfar bëni


-Për Ta Pasur Një Password Apo Një Pyetje SEKRETE Të FORT (STRONG)
Më Të Sigurt Nga Brute Force-t të ndryshme apo Scrip-tatTë lloj llojshme.
Ështe Shumë i Rëndësishem Sigurimi Personal i Passwordit te Juaj..

Passwordi Përmban:


**Përmbanë Gjashtëmbëdhjet Karaktere(characters)

*** Mundë Ti Shfrytëzoni Tri nga Këto Karaktere:


0 Kasë Të Shkronjave Të Mëdha në Letër A, B, C
o Kastë Të Shkronjave Të Vogla në Letër a, b, c
0 Numëror 1, 2, 3 dhe
o Karaktere Speciale siq Jan: (` ~ ! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = { } | [ ] : " ; ' < > ? , . /) .

Tash Fillojm Tek Passwordi apo Ndrrimi i Passwordit, Pasi Të Kyqemi Në hotmail
Mbërrim Tek NDrrimi i Passwordit
Ju Kërkon Passwordin e Vjetër
Passwordin e Ri
Password Konfirmimin
JuVe Tash Po Ju Nevoitet një Password STRONG Tash ju Jeni te Kujdesëshem për Password
Ja një Shembull:
Të Passwordit Të FORt Me KaraKtere
*P_@t!n{}m5 (Platinum5) Ndoshta Ju Doket Password i Vështir Për Ta mësuar Por Në Qoftse doni Ta Keni Më Të sigurt
Ju Duhet Ta Përdorni Passwordin Kështu një Far lloji sikur ky më Lart Për Me qen Më i FORt Passwordi JuajNdersa Për Sekrete apo SECRET
Duhet Të Përdorni ca Simbile ! @ Shembull Sekreti duhet të jet :
MaFia Per Me Lën Me Të Sigurt Perdorni Këeshtu
!M@f!a! apo diqka tjetë

 

 
  Byy GenTy  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free