HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Si Te Krijojm Robot Msn
 
Flishimisht shkarkojm kete program:
http://www.tutoriale-al.org/sasser/image-s/download.jpg (http://kookshare.funpic.de/xDrive/uploads/d3489198e4.zip)
Shkarkojm dhe instalojm programin dhe vizitojm www.hotmail.com dhe hapim nje Email address te re (dmth ate email qe deshironi ta kete roboti).
Me pas hapni programin dhe do tju paraqiten dy fusha, ne njeren japim Email addressen dhe ne tjetren passwordin.
Pasi qe te jepni te dhenat e kerkuara klikoni Enter.

Tash hapim notepadin dhe bejme pytje pergjigje si ne rastin e meposhtem:

Si jeni = Mire ju si jeni?
Cpo ben? = Po ja po rri"

Dmth "Pyetja" "=" "pergjigja"

E ruani kete text dokument.
Hapni programin perseri dhe klikoni ne Open (eshte shenja e folderit te hapur) dhe hapni text dokumetin e ruajtur pakez me pare.
Tash MSNbot-i juaj eshte i gatshem te funksionoj.      By GenTy
 
  Byy GenTy  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free